Spannend Moorddiner avondje uit in Breda

Spannend avondje uit

Altijd al eens een moorddiner willen meemaken. Wilt u ook wel eens weten hoe zo'n avond verloopt en weten hoe gezellig en spannend zo'n avond kan zijn? Dan zal er toch echt gekozen moeten worden voor dit spannende avondje uit, want dit is niet zomaar een moorddiner...

Het grote Moorddiner spel - Spannend teamuitje

  Kunt u met uw onderzoeksteam de aanwijzingen ontcijferen? Heeft u een 6e zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan zijn jullie in staat deze moord op te lossen!CSI zoekt nieuwe medewerkers en richt daarom een examen in voor prive detectives en/of hun teams. Wow! Geen standaard moorddiner, dat kennen we nu wel, maar wel een fantastisch spel waarbij u en uw teamgenoten onder het genot van een heerlijk diner of geweldige lunch het tegen elkaar op nemen.

  Inclusief: begeleiding, materialen, prijs voor de winnaar. Exclusief: Reiskosten, BTW, Diner/ lunch.

  Het moorddiner teamuitje is te boeken in diverse steden in Nederland. Informeer naar de mogelijkheden.

  Prijzen:
  1-14 personen: €450 totaal prijs
  15-29 personen: €31,50 per persoon
  30-49 personen: €29,50 per persoon
  50 of meer personen: €27,50 per persoon  Prijs per persoon: €31,50
  Duur van de activiteit: 3.0 uur
  Minimaal aantal personen: 15

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Breda. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Breda

Breda, een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda!

Beleef een dagje, avondje of weekendje Breda met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Breda heeft een prima bereikbaarheid en vele kleinere steden rondom waar het goed vertoeven is, zoals Bergen op Zoom met één van de mooiste binnensteden van Nederland.

Het openbaar vervoer is erg goed en speciaal voor fietsers en wandelaars is er een klein pontje over de rivier de Mark vanaf de Haagse Beemden naar de Haven van Terheijden.