GPS mini Tandem Challenge met een Biesbosch Sloepentocht

Bij de GPS mini Tandem Challenge & Biesbosch Sloepentocht is inbegrepen:

    • Huur van de Tandems inclusief navigatie
    • Begeleiding en uitleg tijdens de GPS Mini Tuk Tuk Challenge
    • Opstapplaats is Raamsdonksveer
    • Prijsuitreiking en prijzen

Prijs: vanaf € 27,50 p.p. op basis van een groep vanaf 6 personen.

U kunt de dag uitbreiden met: Ontvangst met koffie/thee en gebak € 6,60 p.p.
Ontvangst met Pintxos lunch: vanaf € 14,85 p.p. inclusief koffie en thee
BBQ: € 26,40 p.p. (het vlees wordt voor u klaargemaakt) (exclusief drankjes)
Tapas shared diner: € 32,45 p.p. (exclusief drankjes)

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Trappen met grappen en genieten van de natuur

Tijdens de GPS mini Tandem Challenge gaat u speuren met een GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden wordt er een opdracht uitgevoerd. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren worden hiermee zeker getraind! Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en is de winnaar van deze ontzettend leuke Challenge! Hierna gaat u een mooie sloepentocht maken voor Nationaal Park de Biesbosch.

GPS mini Tandem Challenge & Biesbosch Sloepentocht

U wordt ontvangen bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier krijgt u eerst een kleine maar duidelijke uitleg, over rijden met een tandem. Geloof ons, dit is lastiger dan het lijkt maar gelukkig wel hilarisch!

Hierna zal de GPS Mini Tandem Challenge van start gaan. Met uw team gaat u per GPS op zoek naar checkpoints die wij voor u hebben uitgezet. Elk team heeft dezelfde checkpoint maar in een andere volgorde. Hierdoor rijd u niet achter elkaar aan maar komt u elkaar wel regelmatig tegen. Een leuke bijkomstigheid is dat u gelijk dit mooie dorpje van haar mooiste kant ziet! De challenge is niet gericht op tijd maar juist op creativiteit. Het team dat de opdrachten het meest creatief uitvoert wint deze challenge!
Na de GPS Challenge zal u ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus geniet van een heerlijke pauze met een hapje en een drankje. Hierna gaat u een mooie sloepentocht maken voor Nationaal Park de Biesbosch. Ontdek de prachtige natuur van nationaal Park de Biesbosch met onze fluisterstille, elektrische 11-persoonssloep. De sloep is heerlijk ruim en enorm eenvoudig te besturen. Natuurlijk hebben wij diverse prachtige routes klaarliggen en krijgt u een uitgebreide vaarkaart mee.

Voorbeeldprogramma

Programma voorbeeld

12:00 Ontvangst met een heerlijke lunch (optioneel)
13:00 Start GPS Mini Tandem Challenge
14:30 Pauze op een zonnig terras (exclusief)
15:00 Start sloepentocht door Nationaal Park de Biesbosch
17:30 Start Barbecue of Diner (optioneel)

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Een hele ervaring zo'n tandem challenge en de sloepentocht door de mooie Biesbosch. Een echte aanrader. Een goed verzorgde lunch, borrel en diner op een top locatie. We komen zeker weer terug.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

Onze partner

Genieten in de Biesbosch

Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot dan bent u bij deze partner aan het goede adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot, en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen.

Ons bootje

Het bootje is niet alleen “groen genieten en varen”. Wij bieden nog veel meer. Naast de traditionele sloepverhuur verzorgen wij een totaalpakket van onder andere: een lekkere appelflap, een bier of wijn proeverij, picknickmand, alles is mogelijk.


Wij richten ons op gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, toeristen maar ook op bedrijven. Informeer dus gerust naar de andere groepsarrangementen!

Actief en genieten

Wij bieden diverse leuke programma's en arrangementen die uiteindelijk op uw groep worden afgestemd. Natuurlijk kunt u naast deze arrangementen uw eigen dagje weg samenstellen door te kiezen uit de verschillende mogelijkheden en zo uw eigen programma samen te stellen. 

Goed om te weten

Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig.
Ter dekking van de borg wordt gevraagd om een eenmalige machtiging van € 250.
Deze wordt ter plaatse ondertekend en na afloop van de huurperiode, mits boot in orde, nietig verklaard.